Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • L’Iluro HC es classifica per la Fase Final d’Ascens a 1a femení

L’Iluro HC es classifica per la Fase Final d’Ascens a 1a femení

Iluro HC, Atlètic Terrassa HC i FC Barcelona van jugar el passat cap de setmana les Fases Prèvies en les què optaven a participar en la Fase Final d’Ascens a 1a femení.

L’Atlètic Terrassa va jugar la Fase Prèvia 1 en San Sebastián, però la plaça disponible per la final va ser pel Lagunak KE.

Iluro HC i FC Barcelona van participar en la Fase Prèvia 2, que va organitzar el club mataroní, juntament amb CA San Vicente i Manzanares. L’Iluro HC va quedar primer d’aquest grup; el combinat d’Arseni Sañé va guanyar al FC Barcelona per 4-0, al Manzanares per 1-2 i al CA San Vicente per 2-1.

L’equip estava format per Helena Gómez (portera), Clara Fanlo, Sara Louise Martins, Meritxell Soriano, Eva Domínguez, Sheila Gómez, Júlia Tolrà, Anna Roure, Ayara Sierra, Noelia López, Yaiza Gómez, Cristina Bernabé, Miriam Gómez, Marta Dorda, Inés Fanlo i Sara Ayter, Carla Cabrera,. Els entrenador van ser Arseni Sañé i Jordi Barrio.

La Fase Final l’organitza la Federació de la Comunitat Valenciana del 12 al 15 de maig i el primer classificat de la Fase Final pujarà a 1ª Divisió Femenina.