Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El hockey estarà present als VI “Jocs Europeus per a Policies i Bombers 2016”

El hockey estarà present als VI “Jocs Europeus per a Policies i Bombers 2016”

Un equip dels mossos d’esquadra participarà en la modalitat de “Hockey 7” en els propers VIè “Jocs Europeus per a Policies i Bombers 2016”, que se celebraran a Huelva del 10 al 19 de juny.

Un equip de 9 persones dels mossos d’esquadra reforçat per un policia local de Mataró, participaran en la VI edició dels “Jocs Europeus per a Policies i Bombers”, on per primera vegada hi ha la modalitat esportiva de “Hockey 7”. En aquest equip hi ha jugadors en actiu i exjugadors del FC Barcelona, Iluro HC, Castelldefels HC i Catalònia HC.

A més de les modalitats esportives clàssiques, destaquen en aquests jocs modalitats pròpies com: cursa per escales de 37 plantes (Stair Race), proves de salvament, agafar i emmanillar detinguts (DetenPolyb), tir policial, etc.

Els Jocs Europeus es celebren cada dos anys i els darrers es van celebrar a Brussel·les. En aquesta ocasió l’escenari serà Huelva, i les dates del 10 a 19 de juny de 2016. S’espera la participació d’uns 3000 esportistes per les 73 modalitats esportives diferents.