Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Quart lloc per Atlčtic Terrassa HC en l’EHL i pel RC de Polo en l’ Eurohockey Club Champions Trophy 2016

Quart lloc per Atlčtic Terrassa HC en l’EHL i pel RC de Polo en l’ Eurohockey Club Champions Trophy 2016

L’Atlčtic de Terrassa, que ha participat en la Final4 de l’Euro Hockey League (EHL) disputada al Camp Municipal de Hockey Pau Negre de Barcelona aquest cap de setmana, ha quedat quart.

Els grocs van debutar dissabte contra el SV Kampong, equip en el quč milita Ramon Alegre, i van perdre per 1-5. Amb aquest resultat lluitarien diumenge pel bronze contra el Harvestehuder THC, equip que també va perdre contra l’Amsterdam, que compta en les seves files amb Santi Freixa, per 2-4.

Diumenge els nois de l’Atlčtic lluitaven pel bronze contra l’ Harvestehuder THC, perň no el van aconseguir ja que van perdre per un ajustat 3-2 (gols de Marc Sallés i Roc Oliva).

La final la van jugar SPV Kampong i Amsterdam i el títol continental va ser pel SPV Kampong al včncer per 2-0.

Dissabte va haver un partit d’exhibició de Hockey+ entre les seleccions de Barcelona i Vallčs i paral·lelament es va jugar l’ Eurohockey Club Champions Trophy 2016 Women del 13 al 16 de maig, competició en la que participava el RC de Polo.

El club de la Diagonal va classificar-se pel partit pel bronze perň va perdre contra el HC Minsk a la tanda dels shoot outs.

El Rot Weiss Köln ha estat el campió al guanyar el partit pel títol al Royal Antwerp belga per 4-2.