Federació catalana de Hockey

4t European Mami’s Hockey Festival

El Club Egara acull des d’avui i fins diumenge el “4t European Mami’s Hockey Festival”, gran festa del hockey femení. 522 jugadores, 44 equips de 30 clubs de diverses nacionalitats prendran part, participaran 18 equips catalans, 9 estatals (Bilbao, Madrid, València i Granada) i 17 internacionals (Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya, Holanda, Itàlia, Suïssa i Argentina).

El Festival, dedicat a mares de més de 35 anys que com a mínim fa 10 anys que no han jugat a hockey, esdevé cada vegada més internacional.

Divendres comença l’activitat esportiva a les 11.00h, el mateix divendres al vespre tots els equips ofereixen un show obert a tothom. Dissabte 21, durant el dia hi haurà clínics pels més petits al camp 3, fets per jugadors i jugadores dels equips DHM i DHF i, a les 12 hores, es celebrarà la desfilada de tots els equips. És, sens dubte, un dels
moments més especials i emotius per a totes les participants. Dissabte a la nit està previst el sopar oficial, amb la gran festa tradicional. Finalment, el Festival acabarà diumenge 22. Cal apuntar que, com en anteriors edicions, cada participant rebrà una motxilla feta per Fupar amb el cartell d’aquesta edició.

En el decurs del Festival està prevista l’assistència de diverses autoritats del món del hockey entre d’altres el president de la FIH, Leandre Negre; la presidenta de la EHF, Marijke Fleuren, el president de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió; el president de la RFEH, Santi Deó; així com la del president del club amfitrió, Pere Marcet.