Federació catalana de Hockey

El Club Egara campió de Lliga

El Club Egara es va proclamar ahir campió de Lliga al guanyar al RC de Polo en la tanda dels shoot outs per 5-4, després d’haver acabat el temps reglamentari en empat a 2. La final va estar dirigida per Marcelo Servetto i Paco Vázquez, membres del Col·legi Català d’Àrbitres (CCA) i designats per la FIH per xiular als Jocs Olímpics de Rio.

Amb aquest nou títol els del Pla del Bon Aire ja compten amb 14 al seu palmarès i ha estat un gran acomiadament per l’entrenador, Patricio Keenan, que desprès de tres temporades deixa el primer equip, que entrenarà Siso Ventalló.

El Club Egara va arribar a la final després de guanyar en la semifinal al Club de Campo per 3-2, el mateix resultat que va tenir la semifinal jugada entre el RC de Polo i l’Atlètic de Terrassa.

Edi Tubau va ser guardonat amb el premi de “Millor Jugador” del partit pel títol i Mario Fernández va rebre el de “Millor Porter”.

El títol femení va ser per SPV Complutense que va fer-se amb el títol a l’imposar-se a la tanda de shoot outs al Club de Campo (4-3/0-0).

El Júnior FC era l’únic representant català en la lluita pel títol femení, però va perdre el partit de semifinal contra l’equip amfitrió per un ajustat 1-0.


(*) Fotografia del Facebook del Club Egara