Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Els olímpics catalans que participaran als JJOO de Rio rebuts pel president de la Generalitat

Els olímpics catalans que participaran als JJOO de Rio rebuts pel president de la Generalitat

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va rebre dilluns al Palau, juntament amb el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, el Conseller Raül Romeva i president de la UFEC, Gerard Esteva, als jugadors olímpics catalans que en principi participaran als JJOO de Rio, a manca de les llistes oficials facilitades pels seleccionadors de la composició definitiva dels equips.

De la selecció estatal masculina van assistir David Alegre, Xavi Lleonart, Mane Terraza, Albert Beltrán, Roc Oliva, Jordi Carrera, Pau Quemada, Marc Sallés, Sergi Enrique, Vicenç Ruiz, Quico Cortés, Pol García-Gascón, Miki Delàs, Àlex Casasayas, Salvador Piera i Josep Romeu. De la selecció femenina ha anat Gloria Comerma, Gigi Oliva, Maria Tost, Cristina Guinea, Júlia Pons, Carola Salvatella, Xantal Giné, Carlota Petchamé, Mariona Girabent i Marta Segú i . Els jugadors han estat acompanyats per entrenadors, presidents de club i el president de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió.

Carles Puigdemont va desitjar èxit a tots els esportistes i va recordar l’aportació de valors d’aquest a la societat catalana i que n’oblidin que són un referent. Per la seva banda, Gerard Figueras va recordar que ja són 111 els esportistes catalans classificats pels Jocs, el que representa el 50% de les delegacions estatals