Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Dissabte Festa de presentació de la Lliga BBVA Hockey Plus

Dissabte Festa de presentació de la Lliga BBVA Hockey Plus


Un cop efectuat amb gran čxit i ressņ mediątic, l’Acte de Presentació de la Lliga BBVA Hockey Plus, i del logotip que identificarą la competició, dissabte es farą la festa, oberta a tothom, de presentació de la Lliga. Les instal·lacions del Club Egara, a partir de les 17.30h, acolliran aquesta celebració.

La temporada vinent amb la “Lliga BBVA Hockey Plus” es farą un pas molt important cap a la inclusió i la normalització, aquesta serą possible grącies a l’acord entre el Grup BBVA, la Federació Catalana de Hockey i Fupar. La LLiga ja es va presentar el passat dia 26 de maig als mitjans de comunicació i institucions , dissabte els destinataris i protagonistes seran els jugadors i jugadores de Hockey Plus de cada club. La festa és una proposta diferent per promocionar la relació entre ells, i per a que totes les jugadores i jugadors, monitors, voluntaris, pares i tots els amics coneguin el projecte d’inclusió.

La festa comenēarą a les 17,30h i estą previst que acabi a les 22.00h. Estą pensada una 1a part al camp de hockey ( 17,30h a 20,00h) i una 2a part a la pista de quick (de 20,00h a 22,00h). Es farą una desfilada dels equips, es presentarą el Trofeu de la “Lliga BBVA Hockey Plus”, i es gaudirą d’una botifarrada, també hi haurą ball que posarą el punt i seguit a la “Lliga BBVA Hockey Plus”.

Animeu-vos a participar en la festa de la Lliga BBVA Hockey Plus !!!