Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Un sopar amb tots els olímpics de Terrassa, primer acte benčfic del MOVIMENT OLÍMPIC SOLIDARI

Un sopar amb tots els olímpics de Terrassa, primer acte benčfic del MOVIMENT OLÍMPIC SOLIDARI

Des del Cicle Formatiu d'Esports de l'escola Joaquima Vedruna de Terrassa neix el Moviment Olímpic Solidari (MOS), un projecte coordinat per Eduard Tubau -participant en quatre JJ.OO.-, que pretén integrar l'esperit olímpic com a forma de desenvolupament de les virtuts humanes, reforçant els valors de l' escola. El MOS compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, que vol retre un reconeixement especial a tots els esportistes que al seu dia van participar en uns Jocs Olímpics o Paralímpics i que els nomenarŕ “Ambaixadors del Moviment”

L 'objectiu també és fomentar la transmissió dels valors de l'olimpisme (esforç, constŕncia, sacrifici, solidaritat, companyonia...) als alumnes de l’escola, mitjançant conferčncies, xerrades, pončncies i un seguit d'activitats. Algunes d'elles, en quč també hi participaran els alumnes de l'escola Joaquima Vedruna, estaran englobades dins els actes del 25č aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona.

El MOS es va presentar el passat 3 de maig i va comptar amb la presčncia del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, Carme Rigol, directora de l'escola Joaquima de Vedruna de Terrassa i Eduard Tubau, coordinador del MOS.

Un dels actes principals, que servirŕ com a tret de sortida, serŕ el sopar benčfic que es celebrarŕ el proper 10 de juny, on han estat convidats els 107 olímpics i paralímpics de la ciutat de Terrassa. Aquest sopar solidari , obert a tothom, servirŕ per homenatjar a tots els olímpics i una part del preu del tiquet anirŕ destinada a la iniciativa “Mua Solidaris per la Leucčmia Infantil”.