Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Atlètic Terrassa campió Juvenil Masculí i CD Terrassa campió Juvenil Femení Grup A

Atlètic Terrassa campió Juvenil Masculí i CD Terrassa campió Juvenil Femení Grup A

L’Atlètic de Terrassa s’ha proclamat campió de Juvenil Masculí Grup A al guanyar al RC de Polo per 4-2 en el partit de tornada. El partit d’anada va acabar amb empat a 2.

El Club Egara va penjar-se el bronze, encara que el partit de diumenge contra el CD Terrassa el va perdre per 1-2, el jugat en l’anada el va guanyar per 2-4.


Classificació Juvenil Masculí A

1.- ATLÈTIC TERRASSA HC
2.- RC DE POLO
3.- CLUB EGARA
4.- CD TERRASSA


El CD Terrassa va revalidar el títol de campió de Juvenil Femení Grup A. Les jugadores de Les Pedritxes van guanyar al Júnior FC per 0-2 diumenge, encara que el partit d’anada vel va guanyar el Júnior FC per 2-3.

L’equip campió està format per Anna Rodó, Aina Villoro, Carla Carrasquer, Carolina Maturana, Clara Pineda, Clara Ycart, Estel Forte, Judith Astals, Júlia Strappato, Laia Beltrà, Laia Vancells, Lidia Llordés, Mònica López, Naia Alonso, Natalia Fitó, Nina Adell, Laura Bruguera, Odette Fontanes, Maria Vera, Júlia Gàmiz, Gemma Almejeiras i Marta Cardús. L’Staff tècnic, està encapçalat per Albert Bernades, juntament amb Quim Quintana, Josep Miquel Colomer i Enric Rodó.

L’Atlètic Terrassa s’ha penjat el bronze, encara que el partit de tornada va acabar en empat a 1, el d’anada el van guanyar les grogues per 1-2

Classificació Juvenil Femení A
1.- CD TERRASSA
2.- JUNIOR FC
3.- ATLÈTIC TERRASSA HC
4.- RC DE POLO