Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • XLVIII FESTIVAL DEL HOCKEY CATALÀ divendres i dissabte en Mataró

XLVIII FESTIVAL DEL HOCKEY CATALÀ divendres i dissabte en Mataró

La Federació Catalana de Hockey celebrarà els dies 17 i 18 de juny la cloenda de la temporada amb la celebració del XLVIII FESTIVAL DEL HOCKEY CATALÀ, que en aquesta ocasió organitza l’Iluro HC.

Divendres, a les 21.00h, se celebrarà el sopar del Festival del Hockey Català en el restaurant de l’Hotel Atenea Port de Mataró en el què es procedirà al lliurament de plats commemoratius als campions de Catalunya de totes les categories i de les distincions a aquelles persones o entitats que han estat mereixedores de reconeixement per part de la Federació Catalana de Hockey.

Edi Tubau i Cutal rebrà l’STICK D’OR, màxima distinció de la Federació Catalana de Hockey. Ivan Tibau i Ragolta, Mª Teresa Fandos i Payà i Juan Miguel Alanís Requena rebran la MEDALLA D’HONOR; les INSÍGNIES D’OR seran per Ignasi Órsola de los Santos, Carme Mas i Comas, Roger Pallarols i Brossa, Pablo Sánchez Marquiegui i Marta Puig i Paloma. Roc Oliva rebrà el Premi “Farreras Valentí”. Pedro Giralt López de Sagredo rebrà el TROFEU LLUÍS YSAMAT; la MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU és per Manel Terraza i Farré; Félix Vega Garrido recollirà la MEDALLA AL MÈRIT ARBITRAL “Josep Salvatella”, l’ILURO HC la PLACA D’HONOR de la FCH. El PREMI A L’ESPORTIVITAT aquesta temporada serà pels delegats d’Aleví Masculí Grup A del Club Egara,Tomas Herreros, del Júnior FC, Salva Font, del Júnior FC B, Patricia Bisbal; del RC de Polo, Blanca Martín, del CD Terrassa, Joan Ribas, de l’Atlètic Terrassa, Juanjo Albericio, de l’Atlètic B, Xavi Rubí, del FC Barcelona, Antoni Velasco i del Castelldefels, Oriol Dauder.

Els jugadors catalans de Hockey+ campions de l’ “Euro ParaHockey Tournament” en categoria Development: Eduard Vázquez, Raúl Sánchez, Carlos Galindo, Eric Corzo, Luis Saldarriaga, Alba Molina, Juan Ríos, Israel Casasola i Alfonso Durán; així com els membres de l’staff: Julieta Alberio( 1ª entrenadora ), Bibiana Oliva (entrenadora), Miquel Pérez ( entrenador), Helena Serra (entrenadora de porters) i Jordi Lobo (delegat de l'equip) rebran la PLACA DE LA FCH en reconeixement a la seva medalla d’or.

El Festival continuarà dissabte durant tot el dia, al camp de l’Iluro HC, quan es lliuraran les medalles als equips campions d’escola.