Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • La selección catalana Hockey+ campiona d’ Euro Parahockey al Festival d’ Essen (Alemanya)

La selección catalana Hockey+ campiona d’ Euro Parahockey al Festival d’ Essen (Alemanya)

Aquest any la selecció Catalana de hockey ha estat convidada a disputar l'Euro Parahockey Festival en la ciutat alemanya d’ Essen els dies 24, 25 i 26 de juny. Aquest grup de jugadors, que ja havia estat campió de l' “Euro-Parahockey Championship 2015”, celebrat a la ciutat de Londres, tenia la difícil missió de defensar un títol que ha estat revalidat amb molt d'esforç.

La primera jornada va ser complicada amb partits molt disputats i una derrota final contra la selecció italiana. Aquesta derrota va suposar un cop molt dur per als jugadors que aquest any es veien veritablement amb la capacitat de derrotar aquest combinat.

De totes formes, fent un excel·lent treball mental es va permetre als jugadors demostrar que són, veritablement, jugadors d 'elit i van poder repuntar i guanyar tots els partits de la darrera jornada del campionat tot alçant-se amb el Trofeu de Campions d'Europa per segona vegada consecutiva.

Els jugadors campions són: Joan Rivademar Cabassa, Javier Cantón Ruiz, Josep Niño Pérez, Eduard Vázquez Ferraté, Carlos Galindo Sainz-Pardo, Fernando Rodríguez Gosalbez, Pablo Rodríguez Gosalbez, Manuel Jesús Vázquez Rojano, Andreu Munyós Escudé, Nil Taher Martínez, Eric Corzo Donoso i Aleix Sagarra Ferrer . Els membres de l’staff han estat: Julieta Alberio Scala, Miguel Pérez Fernández, Assenç García Caparrós, Georgina Contel Ibarra i Mónica Pinar Espinola.