Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El Taller Artesà ha estat el campió de la tercera edició de la Lliga Hockey+ Sants – F.C. Barcelona

El Taller Artesà ha estat el campió de la tercera edició de la Lliga Hockey+ Sants – F.C. Barcelona

El Taller Artesà ha estat el campió de la tercera edició de la Lliga de Hockey+, en la què han debutat dos nous equips.

El passat dimecres 22 de juny va tenir lloc la III final de la Lliga Hockey+, organitzada pel districte de Sants-Montjuïc i el F.C. Barcelona per tercer any consecutiu. La final va tenir lloc en l’Estadi Pau Negre.

Hi van participar tots els equips dels tallers ocupacionals que formen part de la Lliga de Hokey+: Taller Artesà i Taller Sant Josep (districte Sants-Montjuïc), RC de Polo (districte les Corts) i els debutants Taller Sant Jordi (districte Ciutat Vella) i Taller Escola Sant Camil (districte d’Horta).

Després de la presentació dels equips es van celebrar diferents partits i l’esperada final. L’equip guanyador d’aquesta tercera edició de la lliga de Hockey+ va ser Taller Artesà. Després del lliurament de trofeus els jugadors, l’equip tècnic i els assistents van poder gaudir d’un pica-pica.


El Hockey+, un esport inclusiu


Darrere de l’anomenat Hockey+, hockey per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, per part del FC Barcelona hi són Jordi Lobo i Julieta Alberio.

Al final de la Lliga Hockey+, organitzada pel districte de Sants-Montjuïc i el F.C. Barcelona, també va assistir Eric Corzo, jugador que va començar en un dels equips del Hockey+ del Barça l’any 2007. L’Eric va ser el capità de la selecció espanyola d’ Special Hockey+, equip que es va proclamar campió d’Europa en la categoria “development”.

El 30 de novembre de 2006 es va celebrar el primer partit de Hockey+ de l’estat, entre dos equips entrenats pel F.C. Barcelona. Aquest projecte ja s’ha expansionat arreu del territori espanyol i ha vist néixer la selecció espanyola de Hockey+, en la què la blaugrana Julieta Alberio n’és la seleccionadora.

El projecte Special Hockey+ ha estat guardonat amb el “Premi Infanta Sofia” i la propera temporada comptarà amb una competició oficial de la Federació Catalana de Hockey.