Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Catalunya s’imposa per 6 a 1 a Rússia en un gran partit

Catalunya s’imposa per 6 a 1 a Rússia en un gran partit

© Federació Catalana de HockeyLa selecció catalana femenina es va imposar per 6 a 1 a Rússia en el partit celebrat ahir, dilluns, en les instal•lacions del RC de Polo, davant de nombrós públic que va gaudir d’un gran joc de les nostres jugadores.

La selecció catalana es va avançar amb un gol aconseguit de penal per Maria Romagosa, al minut 9’, després que en els primers minuts el joc d’atac de l’equip català propiciés quatre o cinc clares ocasions. En el minut 16’ Esther Termens aconseguia el 2 a 0, i en el 23’ Núria Camón de penal el 3 a 0 amb el que s’arribaria al descans.

Tot just començar la segona meitat l’equip rus aconseguia el “gol de l’honor” al transformar un penalty-còrner. A partir d’aquest moment el domini de l’equip català va tornar a ser absolut, aconseguint al minut 12’ Esther Termens el 4 a 1, en el 23’ Glòria Comerma el 5 a 1 i finalment Núria Camón el 6 a 1 d’strock, en el minut 33’.

L’ equip presentat pel seleccionador, Lluís Casas, estava format per Marta Armengol, Sílvia Bonastre, Marta Martín, Marta Fábregas, Janina Casanova, Marta Prat, Júlia Menéndez, Núria Camón, Esther Termens, Maria Romagosa, Lara Domènech, Andrea Puig, Sílvia Muñoz, Georgina Oliva, Helena Serra i Glòria Comerma. Malauradament Raquel Fernández no va poder participar per una indisposició d’última hora.

La Federació Catalana de Hockey vol agrair a les jugadores i a l’equip tècnic l’esforç i la il•lusió demostrada en la celebració d’aquest partit , així com el recolzament del públic assistent.