Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Jornada tècnica del CCA per preparar la nova temporada

Jornada tècnica del CCA per preparar la nova temporada

El proper dissabte el Col·legi Català d'Àrbitres es farà la jornada tècnica a on tots els seus membres tindran la oportunitat de preparar la propera temporada, de forma òptima, tant física con tècnicament.

Aquestes començaran a les 08:00h en el Junior F.C, amb proves físiques obligatòries per a tots aquells que siguin àrbitres nacionals dels grups 1 al 4, mentre que per a tota la resta són opcionals, però recomanables.

A continuació i ja dins de les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, procedirem amb les jornades tècniques, de 10:00h i 18:00h. Aquí tindrem el privilegi de comptar amb la presència dels dos àrbitres, que van estar representant-nos a les Olimpíades: Paco Vàzquez i Marcelo Servetto, ambdós del nostre col·legi. Podrem escoltar de primera mà les seves impressions i experiència assolida dins de la màxima competició de hockey a la que tant àrbitres com jugadors poden accedir.

També farem dos grups, en funció del nivell de cadascú, per tal de posar en comú aspectes nous i vells, que ens ajudaran a gestionar i gaudir més de la nostre feina partit a partit.

La idea principal es assolir un bon coneixement del reglament i una millor interpretació per part de tots els membres del col·lectiu. Seguidament farem un esforç en il·lusionar als nous àrbitres per tal que continuïn i el dia de demà facin que el CCA gaudeixi de la bona salut de la que disposa avui dia.

Us hi esperem.