Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Els Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor en marxa

Els Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor en marxa

Aquest cap de setmana ja s’han jugat partits de tots els Grups dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor.

El partit del Grup A de Divisió d’Honor Masculina entre el Pedralbes HC i el FC Barcelona va acabar amb la victòria a domicili dels blaugranes per 0-4. Demà, a les 20.45h, es jugarà l’encontre entre el Club Egara i el Júnior –partit de la 1a jornada-. La Jornada 2 del Grup A es jugarà dissabte i la Jornada 3 diumenge.

Del Grup B ja es va jugar el partit entre el RC de Polo i l’Egara 1935 (3-1). Diumenge el Vallés va jugar amb el CD Terrassa, match que va finalitzar amb repartiment de punts a l’acabar amb el resultat d’empat a 1. La Jornada 2 d’aquest grup es jugarà dimecres i els partits que es jugaran són: Egara 1935 – Valllés (20.15h) i Línia 22 – RC de Polo (20.45h).

Al Campionat Femení, Grup A, el CD Terrassa va guanyar per 2-0 al Club Egara B, encontre que es va disputar el passat dimecres. Diumenge el RC de Polo va imposar-se a l’Atlètic Terrassa per 0-3. El partit entre RC de Polo i Club Egara B, de la Jornada 2, es jugarà dijous a les 20.45; l’altre partit d’aquesta jornada es jugarà diumenge i lluitaran per la victòria AT Terrassa i CD Terrassa (12.30h).

El Júnior, al Grup B del Campionat Femení, va guanyar per 11-0 al Castelldefels. Club Egara – FC Barcelona va acabar també amb la victòria de l’equip local per 8-0. La Jornada 2 d’aquest Grup es jugarà diumenge.