Federació catalana de Hockey

Gran èxit de la “Jornada Tècnica del CCA”

Dissabte el Col·legi Català d’Àrbitres va celebrar la seva “Jornada Tècnica” per tal de preparar la nova temporada i aquesta va ser tot un èxit, tant organitzatiu com d’assistents d’aquest col·lectiu.

Els àrbitres nacionals van començar a les 8.00h del matí amb les proves físiques obligatòries que es van celebrar al Júnior FC.

A les 10.00h del matí es va iniciar la “Jornada Tècnica” en les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. A destacar el gran interès que entre tots els participants va tenir la presència de Paco Vázquez i Marcelo Servetto que van explicar la seva experiència en els JJOO de Rio.

Marcelo, a Rio 2016, va xiular el partit pel bronze entre Alemanya i Holanda, l’encontre de quarts de final entre Alemanya i Nova Zelanda i durant la Fase de Grups va xiular quatre partits més. Un total de sis partits en la seva segona experiència olímpica.

Per a Paco Vázquez aquests han estat els seus primers JJOO i va estar present en quatre enfrontaments masculins de la 1ª Fase. Va debutar amb l’Índia –Irlanda de la primera jornada, va seguir amb Índia- Argentina, Argentina- Alemanya i va finalitzar la Fase de grups amb Irlanda - Argentina, També va estar designat en quarts de final per l’Holanda- Austràlia i en semifinals va ser l’àrbitre reserva de l’Alemanya-Argentina.

La Jornada va comptar amb l’assistència del president de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió; Xavier Adell membre del CNA; Dario Lázaro, president del CCA i tots els membres del Comitè Català d’Àrbitres.