Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Partit d’homenatge del Club Egara a Edi Tubau coincidint amb la inauguració de la nova gespa dels seus camps

Partit d’homenatge del Club Egara a Edi Tubau coincidint amb la inauguració de la nova gespa dels seus camps

Aquest cap de setmana el Club Egara inaugurarà oficialment les noves gespes dels seus dos camps i ho celebrarà amb una gran festa; dissabte dirigida als més petits i diumenge amb un partit homenatge a un dels seus destacats: Edi Tubau.

Dissabte la jornada estarà dedicada a les escoles i està previst fer un partit d’exhibició, una gimcana pels petits i diferents jocs dirigits als nens i nenes del club que aquest dia poden venir acompanyats d’un amic.

Diumenge, a les 12.00h, les autoritats convidades entre elles han confirmat la seva assistència Santiago Deó –president de la Real Federación Española de Hockey-; Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey i Dani Nart, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa; juntament amb membres de la Junta Directiva del club, procediran a tallar les cintes donant per inaugurades les noves gespes.

A les 12.30h està previst un partit homenatge a Edi Tubau jugador ratllat que ha disputat 4 Jocs Olímpics i es va acomiadar del nostre esport la passada temporada amb el títol de la Lliga estatal. Un dels equips estarà format per aquells companys del Club Egara que han jugat amb Edi i l’altre per amics i jugadors que han coincidit amb ell en l’etapa en la que va jugar en el Club de Campo (temporades 2009-2010 i 2011-2012) o bé en la selecció estatal.