Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Última jornada dels Campionats de Catalunya abans de l’inici de les Lligues estatals de DHM A i DHF

Última jornada dels Campionats de Catalunya abans de l’inici de les Lligues estatals de DHM A i DHF

Aquest cap de setmana s’han jugat els últims partits dels Campionats de Catalunya abans de l’inici de les Lligues estatals el proper 24 i 25 de setembre, quan començarà la DHMA i la DHF. El Campionat Femení tornarà el 19 de novembre i el masculí el 8 de desembre.

Els resultats dels partits del Grup A del Campionat Masculí d’aquest cap de setmana han estat:

JUNIOR FC 5 – PEDRALBES 0
AT TERRASSA 2 – CLUB EGARA 4
PEDRALBES 0 - AT TERRASSA 8
FC BARCELONA 0– JÚNIOR FC 5

El Júnior es posiciona en primer lloc, amb 7 punts, seguit de Club Egara amb 4 i Atlètic Terrassa juntament amb el FC Barcelona amb 3. Tanca la classificació el Pedralbes sense cap punt.

Al Grup B els resultats van ser:

CD TERRASSA 4 – EGARA 1935 2
VALLES 4 – LÍNIA 22 1

Aquest grup arriba al descans amb el RC Polo obrint la classificació amb 6 punts, seguit del Vallés amb 5, el CD Terrassa amb 4 i Egara 1935 amb 1, el Línia encara no en porta cap.Campionat Catalunya DHF


Al Grup es va jugar l’encontre entre l’Atlètic Terrassa i el CD Terrassa on les vermelles es van imposar per 1-4 a les locals.

Aquest grup hores d’ara està liderat pel RC de Polo amb els mateixos punts que el CD Terrassa, 6, i amb cap punt al seu favor es troben l’Atlètic Terrassa i el Club Egara B.

Al Grup B el partit entre el Club Egara i el Júnior FC va acabar amb repartiment de punts (2-2) i el Castelldefels va guanyar al FC Barcelona per 0-2.

El Grup B així està liderat pel Júnior amb 4 punts, seguit pel Club Egara amb els mateixos, el segueix el Castelldefels amb 3 i tanca la classificació el FC Barcelona, sense cap.

El Campionat Femení tornarà el 19 de novembre.