Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Festa gran al Club Egara amb motiu de la inauguració oficial de les noves gespes

Festa gran al Club Egara amb motiu de la inauguració oficial de les noves gespes

Aquest cap de setmana el Club Egara s’ha vestit de gala amb dos grans esdeveniments per celebrar la inauguració de la nova superfície dels camps: dissabte va celebrar una jornada dedicada als petits on van gaudir d’un seguit d’activitats dirigides a ells. Diumenge la celebració va ser doble: es van inaugurar oficialment les gespes dels dos camps i es va celebrar un partit d’homenatge a Edi Tubau.

A la festa de diumenge hi van participar diverses autoritats: Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Dani Nart, regidor d'esports de Terrassa; Quico Sala, regidor d’esports de Matadepera; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa;Jordi Alcover, vicepresident de l’EHF; Santi Deó, president de la Real Federación Española o Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey, entre altres; i que també van estar presents al partit dedicat a Edi Tubau.

Un dels equips el van formar companys del Club Egara que han jugat amb l’ Edi i l’altre per amics i jugadors que han coincidit amb ell en el Club de Campo o en la selecció estatal.


(*) Fotografia Facebook Club Egara