Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Tot a punt per l’inici de la DHA i DHF aquest cap de setmana

Tot a punt per l’inici de la DHA i DHF aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana comença la DHA i la DHF. En DHA debutarà el FC Barcelona i el CD Terrassa, que pugen de DHB, i en DHF ho faran Atlètic de Terrassa i CH Pozuelo, que ho fan des de 1a.

En questa primera jornada de la 1a volta el FC Barcelona, que puja de DHB, jugarà contra el RC de Polo, campió de la Copa del Rei i segon classificat la passada temporada de la màxima categoria estatal. El conjunt blaugrana a més de debutar en la màxima categoria comptarà per aquesta temporada amb un nou tècnic: Federico González; el RC de Polo continua amb Carlos García-Cuenca.

El Júnior FC, cinquè la passada temporada, debutarà en casa contra l’Atlètic Terrassa que va quedar en tercer lloc. Aquest serà el primer partit pel nou tècnic del combinat de Can Salas que tindrà a la banqueta a Daniel Martín; Jorge Dabanch segueix com a primer entrenador del conjunt de Sant Cugat.

El vigent campió, Club Egara, entrenat per Narcís Ventalló rebrà al CD Terrassa de Juanma Mas que torna a la DHA. El Club de Campo juga amb l’ UD Taburiente i el RS Tenis juga amb el SPV Complutense.

En DHF l’Atlètic Terrassa, que ha pujat de 1a Divisió, juga contra el Júnior FC que va quedar 3r la passada temporada i que va ser segon en la Copa de la Reina. El RC de Polo, setè la temporada 2015-2016, juga contra Club Egara, que va ser cinquè. Aquest encontre servirà de prova de foc pels entrenadors de tots dos equips pels quals serà el primer partit d’aquesta categoria. Les ratllades compten amb Andrew Wilson i les barcelonines amb Fabrizio Demarchi: El CD Terrassa, que va acabar en sisè lloc, juga amb el SPV Complutense, vigent campió. La R. Sociedad SS juga amb el RC Jolaseta i el CH Pozuelo ho fa amb Club de Campo.

Horaris

DHA
Diumenge, 25 de setembre
CLUB EGARA – CD TERRASSA (12.30h)
Club de Campo – UD Taburiente (12.30h)
RS Tenis – SPV Complutense (12.30h)
FC BARCELONA – RC POLO (12.45h)
JUNIOR FC- AT TERRASSA (13.00h)

DHF
Dissabte, 24 de setembre
R. Sociedad SS – RC Jolaseta (16.30h)

Diumenge, 25 de setembre
AT TERRASSA – JUNIOR FC (12.30h)
RC POLO – CLUB EGARA (12.30h)
CD TERRASSA –SPV Complutense (12.30h)
CH Pozuelo – Club de Campo (13.00h)